Çayırkent Aşağıoba İlkokulu

WEB https://cayirkentasagiobailkokulu.meb.k12.tr
Adres : Çayırkent Mahallesi Aşağıoba Kümeevleri No 3/1 Korgan / ORDU
VİZYON : Okuryazar değil, okuyan ve yazan bireyler yetiştirmek, Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.
MİSYON : Bizler; idareci, öğretmenler ve okul personelleri, bir bütün olarak, gerekli saygı ve sevgi çerçevesinde, bütün zorluklara rağmen, öğrencilerimizin öğrenmeleri, bilgili, başarılı, kendine güvenen bir birey olarak yetişmeleri, 21. yüzyılda çağdaş yaşamın gereklerini yerine getirebilecek beceriler kazanmaları için hiç durmadan çalışacağız.
BAŞARILAR : Başımıza İcat Çıkar Yarışması İl 3.´lüğü - Mehmet Akif´e Mektup Yarışması İlçe ve İl Birinciliği - İstiklal Marşımızı Güzel Okuma Yarışması İlçe Birinciliği

Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM
Isınma : KALORİFER
Servis : ÖĞRETMEN SERVİSİMİZ VARDIR.
Ulaşım : OKULUMUZUN ULAŞIM PROBLEMİ YOKTUR
Yerleşim Yeri : MAHALLE
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNE:21 KM DİR. İL MERKEZİNE:90 KM DİR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Okulumuzda Her Yıl Sınıflar Arası Futbol Turnuvası Düzenlenmektedir.Sağlıklı Yaşam ve Spor Etkinlikleri Yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : TÜRKİYE BEDENİMİZ TÜRKÇE RUHUMUZ EL EMEĞİ GÖZ NURU MEHMETÇİĞE MEKTUP BESLENME DOSTU OKUL OKUYORUM ANLIYORUM BESLENME DOSTU OKUL ORYANTİRİNGLE ŞİFRELERİ ÇÖZÜYORUM DEĞERLİ AİLEM DÜNYANIN ARKADAŞLARI VİTAMİN ŞENLİĞİ OKUYORUM ANLIYORUM
Diğer Hususlar : OYUN ALANLARI VE PARK